tray

tray WikiWoordenboek.
Het is Villarreal die zich over hen ontfermt, die de trays met flessenwater desnoods zelf gaat langsbrengen, die checkt of de filters goed zijn geïnstalleerd en die bij iedereen haar hand ophoudt voor donaties. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord tray staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Tray Wikipedia.
Trays komen voor in de voedingsmiddelenindustrie zoals voor koekjes, eieren en dergelijke of in de tuinbouw zoals zaaitrays en verzendtrays. Daarnaast wordt de klassieke kunststofverpakking van een cd of dvd ook tray genoemd. Ze worden hoofdzakelijk uit kunststof of karton gemaakt.
Tray.
Een tray ook wel geschreven als tree, treetje of traytje is verpakkingsmateriaal, dat ingedeeld is in vakjes. Een traytje / treetje bier kan bijvoorbeeld zijn.; een houten krat met 24 flesjes. bierblikjes verpakt in karton en plastic; per 6, 24, etc. Enkelvoud: de tray m Zelfstandig naamwoord.
Verschil tussen tray en boxed processor Clickx.
Een tray is eigenlijk een speciaal rekje waarin meerdere processors bewaard worden. Trays worden vooral gebruikt door grote verdelers die ze in voorgebouwde computers gebruiken. Maar soms vind je tray processors ook terug in de winkel of webshop, meestal goedkoper dan dezelfde processor in een boxed versie.

Contacteer ons

Zoeken naar tray